Hela Sverige Säljer

 

20 orter. Två taggade säljexperter. En komplett formel för framgångsrik försäljning. Detta är Hela Sverige Säljer – landets mest kompletta säljutbildning. Snart kommer vi till dig – med kunskap som garanterat kommer förändra ditt sätt att tänka sälj och som hjälper dig mot nya rekord.

How To Sell + Why They Buy

Aldrig har konkurrensen om kunderna varit så stark som idag. Så hur ska du lyckas ta dig igenom bruset för att sälja dina produkter eller tjänster? Vi har lösningen som skapar både ökad tillväxt och nöjda kunder! När du lär dig förstå människan bakom köpbeslutet och lyckas koppla ihop det med din nuvarande säljprocess har du bäddat för succé. Vi lär dig den kompletta formeln för framgångsrik försäljning: Why They Buy + How To Sell = Perfect Match.

Den 24 februari går startskottet. De uppskattade utbildarna Robert Bloom (VD på Regium International) och Markus Samuelsson (3 Retail) reser från Luleå i norr till Ystad i söder, på 20 dagar. Storstäderna har sedan länge haft access till ett brett utbud av föreläsningar och utbildningar, men ute i övriga landet ser det lite annorlunda ut. Det vill vi ändra på. Istället för att du ska behöva ta dig till oss, kommer vi till dig (storstäderna får såklart också ett besök). Se alla datum för turnén nedan. Hela Sverige Säljer arrangeras av Regium International.

Du får lära dig
• Grunderna i Why They Buy – en ny säljmetod som nyligen lanserats i Sverige.
• Identifiera kundernas värderingar kopplat till deras köpbeteende.
• Att kommunicera träffsäkert till alla kunder – du når fram!
• Att generera nöjda kunder som återkommer du ökar dina resultat.
• Verktyg för att bemästra och optimera din mentala styrka.
• Sälja mer
+ Elektronisk Goodiebag med gåvor och erbjudanden.

Du ska…
…få kunskap att snabbt läsa av kunderna och bemöta dem som de önskar – allt kopplat till deras värderingar
…få kunskap att börja använda Why They Buy-metoden och applicera det i din säljvardag. Och i alla dina relationer.
…få kunskap och förmåga att skapa nöjda kunder som återkommer och genererar referenser. Du får snabbare avslut och skapar mer affärer!
…få möjlighet att förbättra din mentala styrka och få verktyg för att klara av att vända motgång till medgång.
…få motivation till att starta 2020 med ny inställning för att uppnå dina mål – och nå ännu högre än så.

Vem passar utbildningen?

Säljare, säljchefer, egenföretagare.

Vilken är din närmsta stad?

Uppsala 21/9-2020   |   Örebro 22/9-2020   |   Norrköping 23/9-2020   |   Linköping 24/9-2020   |   Jönköping 25/9-2020
Göteborg 28/9-2020   |   Halmstad 29/9-2020   |   Växjö 30/9-2020   |   Malmö 1/10-2020   |   Ystad 2/10-2020

Pga Covid-19 är samtliga datum framflyttade till mars 2021

Utbildare

Markus Samuelsson - How To Sell-expert

Markus Samuelsson - How To Sell-expert

Markus Samuelsson har gjort en lång och framgångsrik resa på företaget 3. Tidigt i sin karriär blev han toppsäljare på telekomjätten och slog försäljningsrekord både som säljare och butikschef. Markus har med rätt mental inställning lyckats nå sina högt uppsatta mål. Han har bland annat tagit hem priser som Årets Unga Chef, Årets Säljare samt Årets Butikschef på 3. Numera jobbar Markus som Manager på 3 Retail, där han bland annat är med och formar nya ledare och säljstjärnor (både B2C och B2B). Markus är en uppskattad föreläsare sedan snart 10 år tillbaka.

Robert Bloom - Why They Buy-expert

Robert Bloom - Why They Buy-expert

Robert Bloom är VD på företaget Regium International som hjälper företag att bygga och skapa smarta försäljningsorganisationer. Robert är entreprenören som genom sin innovativa kraft byggt ett 10-tal bolag i Sverige och utomlands. Genom sina föreläsningar och utbildningar har han hjälpt tusentals människor att förstå vikten av att lära känna kundens värderingar för att nå fram. Genom en förståelse för människan, menar Robert att du på ett mer träffsäkert och värdigt sätt når fram till människan bakom köpbeslutet. Robert har utsetts till Europas bästa tränare inom säljmetoden Why They Buy.

Säkra din biljett idag

3.000kr exkl moms per biljett.

I priset ingår fri tillgång till Regiums digitala utbildning och verktyg fram tills eventet, så att du kan förbereda dig i din takt och börja sälja som kunden köper.

Klicka här för att se tider och utbildningsprogram.

Sagt om oss:

Jag är jättenöjd med utbildningen! Den har gett mig verktyg för att utvecklas både i min yrkesroll och privat. Upplägget är enkelt att förstå och man kan börja öva omedelbart. Inga krångliga teorier! Det är andra gången jag går den och jag rekommenderar alla att göra den två gånger...Om den öppnar ögonen första gången så får man klar syn andra gången!

Emma Lind

Fastighetsmäklare, HusmanHagberg

Givande
Inspirerande
Motivation
Aha-upplevelser

Viktoria Moberg

Frisör, Självfallet i Övik

För den som inte har bokat in Robert Bloom för årets utbildningspenga, DO IT. Han är en grym pedagod och kan det mesta om business behaviour.

Jaquline Gyllenberg

Utbildningsledare, Stockholm School of Business

Som vid tidigare tillfällen är det väldigt spännande. Man vill bara lära sig att förstå mer & mer.

Carina Lind

Butikschef, Caparol

Det är ett oerhört proffsigt upplägg och mycket inspirerande. Jag har dessutom även använt kunskapen i mitt privatliv. För vem behöver inte bli bättre på att kommunicera med andra? Det gäller ju både inom business och med nära och kära

Henrik Gyllander

VD, Fýri - Resort of Hemsedal, en del av Ess Group

Sjukt inspirerande och lärorik utbildning som jag kommer ta med mig av hela livet. Idag gillar jag olika personligheter för att jag har större förståelse för varför vissa är som dom är. Man ser charmen hos alla människor! Förmodligen det mest lärorika jag någonsin lärt mig!

Mathilda Kling

Jag lärt mig förstå andra människors värderingar och behov. Det gör att jag kan lösa deras problem på ett mycket effektivare sätt. Jag kan snabbare sätta mig in i helheten och leverera det värde som kunden förtjänar.

Kevin Svensson Ridderbjelke

Regionansvarig säljare, Freja Partner

Väldigt intressant! Den väcker en nyfikenhet hos mig vilket gör att jag vill lära mig mer inte bara för att bli bättre inom mitt jobb utan även för att detta hjälper mig i mitt privatliv. Jag gillar att vi fick vara aktiva till stor del eftersom jag tycker det är lättare att förstå och jag lär mig lättare genom praktiska övningar.

Alexandra Niklasson

Genom att få förståelse för hur människor tar köpbeslut har jag ökat min försäljning med 100% på tre månader och även slagit bolagsrekordet

Malin Sjöblom

Säljare, Freja Partner

Mkt intressant. Det har även ökat min förståelse för andra. Som att mina självklarheter inte är självklara och behöver justeras för att bli det.
Wdb samt ref. förs. kommer jag garanterat ta till mig i mitt arbete m.m.
Naturligtvis genom träning o upprepning

Michael Granquist

Säljare, TeamNorr Örnsköldsvik

Jag har fått insikt i hur jag kan anpassa mig och agera på olika sätt gentemot olika människor och förstå varför de köper eller inte. Alla vill och behöver bli bemötta på olika sätt. Utbildningen har gjort att jag jobbar på ett smartare sätt. Jag når fram snabbare till alla jag möter, det förkortar ledtider och gör att jag helt enkelt kan skapa fler affärer, på kortare tid.

Mats Wärnelius

Mäklare, Bjurfors

Mycket bra utbildning som gav mig många AHA upplevelser. Nu hoppas jag kunna få in det på ett naturligt sätt i min vardag för att lyckas bättre i mina relationer.

Linnea Elfving

Självfallet Övik

Inspirerande , lärorikt och otroligt pricksäkert!
Lärdomen om mig själv , att alla inte tycker att värderingar som jag har som självklara är självklara för dem och att mina kunder , mina köpare , mina människor omkring alla är olika, unika och ’bara’ behöver få informationen av mig levererat på olika sätt för att förstå mig - det är häftigt !

Sandra Bergman Bylund

Sales & Purchasing

Initialt var känslan att det här är väldigt omfattande och avlägset. Men när man börjar bryta ner det i beståndsdelar, lyfter exempel på att det verkligen fungerar - då tog det skruv. Även parallellen till att lära sig ett nytt språk gav hopp. För egen del, att hamna mitt i alla fyra, så blev det en aningen svårare att förhålla sig. Upplevde att det hade varit enklare att relatera om man hade mer tydlig färgkod. Men jag är pepp!

Bra struktur och energi!

Patrik Stolt

Säljare, Adc media

Tackar Robert för bra verktyg och utbildningen senast! Efter att ha använt plattformen på Regium de senaste 12-14 månaderna och varit med på alla webinar har jag fått djupare förståelse i vad som är lämpat för människan och inte bara utifrån produkt/tjänst. Jag började se nya och skarpa resultat efter bara 2-3 månader och anledningen har varit att förstå kunden och paketera och servera i enlighet med kundens behov/värderingar! Listan kan göras långt! Kan bara rekommendera för den som vill krydda försäljningen med högre resultat. Stort tack!

Hawta Magid

Säljare, Hitta.se

:)